CAFETARIA DE BOEMERANG

CAFETARIA DE BOEMERANG Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Boemerang. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 17:39 Erg weinig friet voor een grote friet van 4 euro… Echt veel te duur voor die hoeveelheid.. zou het eerder verkopen als de kleine optie. Daarnaast droop het vet van de kroketten af. Volgende keer bestel ik ergens anders.
18 jun 2022 om 7:39 Bestelling op tijd en goed warm. Smaakte weer prima.
12 jun 2022 om 17:57 Buitengewoon schofterig om een restauranthouder 26% commissie te laten betalen per bestelling en daarbij 0,21 ct administratiekosten en 4,99 bezorgkosten rekenen. Vervolgens komt de bezorger op een gewone fiets.Koude friet. 2 Restaurant de dupe.
7 jun 2022 om 17:21 De bezorging gaat helaas ten koste van de Boemerang kwaliteit. Friet was niet warm en krokant meer, temperatuur snacks konden er net mee door. Als het met sneller vervoer bezorgd zou wordt ipv fiets zal het waarschijnlijk beter zijn.
1 jun 2022 om 20:38 Supertje frikandel stelde niks voor. Ook een mexicano doordrenkt in curry lijkt me niet de lekkerste optie. Kroketten heerlijk wel
12 mei 2022 om 12:36 friet was hard ondanks dat ik gevraagd had deze zacht te bakken. Verder waren de prijzen belachelijk hoog. Voor mij geen Taxander meer.
6 mei 2022 om 20:49 Nasibal zat in 3 stukken in het bakje , leek wel " gevallen " ... Duurde lang voir het eten kwam en toch op tijd besteld...
1 mei 2022 om 20:09 Sate met stokbrood geen aanrader. Gewoon taai en hard. Echt niet goed.
29 apr 2022 om 19:09 Was dit keer dik in orde. Frites knapperig en goed warm.
21 apr 2022 om 0:11 Tot mijn teleurstelling was het eten slecht. Friet veel te hard, en de mix van kleine snacks te zacht, bij het oppakken van de snacks zat je al met je vinger in de snack. Heel jammer dit!
11 apr 2022 om 15:23 Alles was erg lekker , warm en redelijk snel in huis. Echter klopten 3 vd 5 frietjes niet ( saus ontbrak waar wel voor betaald was ) , midden in verbouwing dus helaas niet kunnen bellen om t op te lossen , omdat we toch hebben kunnen eten , haast...
3 apr 2022 om 23:02 Was weer voortreffelijk, de stoofkroketten waren nog heet. Zou wel fijn zijn als de hachee en sate gewoon over de friet krijgt, ipv zo'n klein bakje